Tuniakové burgre

Tuniakove burgre

Tuniakove burgre

nelkafood

By NELKAFOOD

   Keď som naposledy robila tuniakové 🐟 burgre, váš záujem o recept bol obrovský a tak som vďaka spolupráci s Calvo pripravila recept na burgre z filetov z tuniaka v olivovom oleji.

Krásne veľké kúsky tuniaka v spojení s kváskovou žemľou sú dokonalou kombináciou, pri ktorej na chvíľku zabudnete na svet naokolo.”

Prísady:

  • 2 x Calvo tuniakové filety v olivovom oleji v skle
  • 2 vajíčka
  • 2 jarné cibuľky
  • 150 g panko strúhanky
  • 100 g nastrúhaného parmezánu
  • citrónová šťava a kôra
  • soľ, mleté čierne korenie, čili

Na podávanie:

  • domáce kváskové žemle, majonéza a zelenina podľa chuti

Postup: 

    Jedno balenie tuniakových filetov Calvo zlejeme z oleja a druhé pridáme celé aj s olejom. Pridáme všetky ostatné suroviny a poriadne premiešame. Vznikne nám kompaktná hmota, z ktorej tvarujeme burgre, ktoré opečieme na panvici z oboch strán. Žemle rozrežeme, na panvici opečieme, potrieme majonézou a navrstvíme zeleninu, na ktorú položíme opečené tuniakové burgre. Vzniknú nám veľmi chutné, skvelé burgre, ktoré sú plné chuti.

Takže to ešte raz pekne zhrniem: tuniak, kvásková žemľa, lahodná majonéza a dokonalá kombinácia pri ktorej zabudnete na chvíľku na svet naokolo.

        Dobrú chuť Vaša Nela.

 

Zobraziť komentáre (0)

Páčil sa Vám článok? napíšte komentár.

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

© 2020 NelkaFood.sk - Všetky práva vyhradené pre túto webovú stránku.

SPÄŤ NAHOR