Bravčovinka na cibuľke a hrášku

Bravčové na štave

rýchla večera

nelkafood

By NELKAFOOD

   Pripraviť si bravčové počas týždňa za 30 minút? Že nemožné? Tak ja vás v tomto recepte presvedčím o opaku. Keď som prišla z práce, moje deti si žiadali mäso na šťave s ryžou. A keďže v chladničke som mala kúsok bravčového karé rozmýšľala, som ako z toho kúska mäsa pripraviť čo najskôr lahodnú večeru.

„Vytiahla som svoju tlakovou nádobu od zepter a večera sa za chvíľku podávala v celej svojej paráde.“

Prísady:

 

  • bravčové karé

  • 2 cibule

  • mrazený zelený hrášok 

  • soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika 

  • olivový olej

 

Postup: 

   Bravčové karé nakrájam na plátky a jemne naklepem. Osolím, okorením a v rozpálenej nádobe opečiem z oboch strán. Mäso vyberiem a do výpeku pridám pridám kvapku oleja a na kocky nakrajanú cibuľu, ktorú orestujem. Cibuľu jemne osolím a poprášim červenou paprikou. Podlejem troškou vody, vrátim mäso a prikryjem tlakovou pokrievkou, pod ktorou mäso uvarím do mäkka. Mne to trvalo cca 20 minút. Následne pridám k masu hrášok a nechám prehriať. Podávam s uvarenou ryžou a pevne verím, že moje deti si vychutnajú dobrotu po ktorej tak túžili. Tak schválne, čo dobre si vaše deti pýtajú počas týždňa na večeru? Vaša Nela.

Zobraziť komentáre (0)

Páčil sa Vám článok? napíšte komentár.

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

© 2020 NelkaFood.sk - Všetky práva vyhradené pre túto webovú stránku. Made by creawise.digital

SPÄŤ NAHOR