Jednoduchý raňajkový recept, ktorý zachutí každému

Sobotný brunch

raňajky

nelkafood

By NELKAFOOD

   Tak toto je brunch snov. Brunch preto, že sme zostali bez detí a tak sa naše lenivé ráno prenieslo až do desiaty. Preto to neboli ani raňajky ani obed. 

„Vajíčka, fazuľa a kvásková hrianka je presne taký recept, ktorý mi pripomína aké chutné a parádne jedlo sa dá pripraviť za pár minút. „

Na prípravu sobotného branchu som použila nádobu zepter, ktorá mi uľahčila prípravu.

 

Prísady:

  • 2 plátky slaniny

  • kúsok klobásy

  • 2 strúčiky cesnaku

  • ½ konzervovanej fazule v rajčinovej omáčke

  • 2 kopcovité polievkové lyžice ajvaru

  • 1 polievková lyžica hustého rajčinového pretlaku

  • soľ, mleté čierne korenie

  • 4 vajíčka

 

Postup:

   Slaninu a klobásu si nakrájam nadrobno a nechám opiecť, pridám prelisovaný cesnak, rajčinový pretlak a premiešam. Následne vmiešam fazuľu a ajvar, osolím a okorení podľa chuti. Rozklepnem vajíčka a prikryjem pokrievkou. Po dvoch minútach odstavím a nechám vajíčka dôjsť pod pokrievkou. Medzitým si nakrájam kváskovú bagetu a jemne opečiem. K tomu už len dobrá káva, nejaké to ovocie a brunch na lenivú sobotu je na svete. Stáva sa aj Vám, že zostanete ležať v posteli? Dajte mi prosím vedieť do komentára. Vaša Nela. 

Zobraziť komentáre (0)

Páčil sa Vám článok? napíšte komentár.

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

© 2020 NelkaFood.sk - Všetky práva vyhradené pre túto webovú stránku. Made by creawise.digital

SPÄŤ NAHOR